Markéta Lejčková

PR

Jsem vizážistka a stylistka. S vášní pomáhám lidem vytvořit nezapomenutelný dojem a reprezentovat sebe sama či svou značku s jistotou a sebevědomím. S ohledem na detail a individualitu se zaměřuji na to, aby každý můj klient vynikal svým jedinečným stylem a vzhledem.

Stylistka

Koukáte každé ráno do skříně a nevíte, co na sebe? Máte několik párů kalhot a ani jedny Vám dobře nesedí? Nevíte, jak kombinovat? Jak se obléct a co znamená ta poznámka o dress code na pozvánce? Jsem tu pro vás od třídění šatníku přes specifikaci Vašeho stylu a správných střihů pro Vaši postavu, až po nákup. Váš šatník je součást Vaší osobnosti, měl by podporovat Vaše záměry a sebehodnotu. A jestli to nedělá, tak to spolu rychle napravíme.

Vizážistka pro Vás i Váš brand

Lidé mají tendenci si Vás nějak zařadit podle vzhledu hned, jak vstoupíte do dveří, a k rozhodování při výběru v online prostředí velkou měrou přispívají fotografie. Proto pomáhám podnikatelům a obchodníkům, aby udělali ten nejlepší první dojem a jejich vzhled byl v souladu s jejich profesí a osobností.

PR a brandové focení

Chcete-li dobře působit na webu a sociálních sítích, bez kvalitních fotografií se v dnešní době neobejdete. A stejně jako na důležité obchodní jednání, i na focení je dobré nepodcenit přípravu. Vhodné oblečení, styling, líčení… samozřejmě jako vizážistka zvládám asistovat fotografovi a společně Vám zajistíme ten nejlepší možný výsledek.

Promo video

Stejně jako u focení, i při natáčení je důležitá příprava, abyste na výsledném videu působili profesionálně. Společně s fotografem a videomakerem Edem Jahelkou Vám dodáme kompletní službu od vstupního rozhovoru přes redakční přípravu a samotné focení/natáčení až po hotový produkt, který můžete rovnou sdílet. Také Vám ve videu posloužím jako moderátorka – rozhovor totiž bývá pro diváka zajímavější než „mluvící hlava“.

Své služby nabízím také formou workshopů, abych mohla klientům předat znalosti a dovednosti v interaktivní a inspirativní atmosféře. Workshopy vždy připravuji na míru přesně podle Vašich představ.

Firemní školení a teambuildingy

Chcete, aby Vaši obchodníci a manažeři působili profesionálně? Aby se vyznali v dress code a uměli se obléct na důležité jednání i firemní večírek tak, aby dobře reprezentovali společnost? A jak by měl na vaše klienty a partnery působit pomocný personál jako asistentky, recepční, prodavači? Jsem tu pro Vás i pro Váš personál.

Kurzy líčení

Potřebujete se ráno během pár minut upravit a spolehnout se, že makeup vydrží celý den? Chcete si užít kreativní práci s barvami? Nevíte jak na linky nebo úpravu obočí? Škála témat je opravdu široká a vybrat si můžete jak formu individuální, tak skupinovou.